Disclaimer

Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van de MallorcaExpert websites, brochures, flyers, advertenties en overige MallorcaExpert publicaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

MallorcaExpert is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door MallorcaExpert gecreŽerde internetsites, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van onze publicaties.

MallorcaExpert respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. MallorcaExpert stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door u geboekte vakantie.

MallorcaExpert wijst hierbij uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van de door MallorcaExpert gepubliceerde gegevens of gegevens waarnaar links op onze internetsite(s), brochures e.d. verwijzen, af. Verwijzingen of verbindingen naar andere internetsites of bronnen die niet eigendom zijn van MallorcaExpert zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de internetsite. MallorcaExpert is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze internetsites of bronnen. MallorcaExpert is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke internetsites of bronnen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de MallorcaExpert websites.

De gegevens op onze website en van onze andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door MallorcaExpert worden gewijzigd.

Onderstaande sites vallen allen onder de disclaimer van MallorcaExpert.

alcudia.nl
elarenal.nl
magalluf.nl
mallorcavakantie.nl
mallorcavakanties.nl
mallorcaholiday.nl
mallorcaholidays.nl
mallorcaexpert.nl
palmademallorca.nl
pollenca.nl
soller.nl

Voor informatie, vragen en of opmerkingen kunt u terecht bij :

MallorcaExpert
Postbus 159
2150 AG  Nieuw-Vennep
info@mallorcaexpert.nl