Cursus informatie
educación informacion

Onderstaand informatie over de instituten die Spaanse cursussen geven, en waar wij informatie over hebben mogen ontvangen.

MallorcaExpert heeft een selectie gemaakt uit vele cursussen. Onderstaand de cursussen die MallorcaExpert erg aansprak. Ook hebben we getracht de cursussen te waarderen volgens het zonetjes principe van MallorcaExpert.

1 zonnetje   - Slecht
2 zonnetjes - Matig
3 zonnetjes - Redelijk
4 zonnetjes - Goed
5 zonnetjes - Uitmuntend


LOI - taal onderweg
Ga je binnenkort naar Mallorca? En lijkt het je leuk om dan de taal van je favoriete land te spreken? Maar heb je weinig tijd voor een cursus? Dan is dit Taal onderweg-pakket echt iets voor jou.

In 8 uur leer je de basisbeginselen van de taal. Je leert de taal verstaan én spreken. Zo kun je je straks prima redden! De volledige cursus staat op cd. Zo leer je al luisterend de taal. En dat kan overal. Bijvoorbeeld in de auto op weg naar je vakantiebestemming!

Je ontvangt acht cd’s

In slechts acht uur ontwikkel je stap voor stap spreek- en luistervaardigheid. Bovendien doe je specifieke kennis op van nuttige woorden en uitdrukkingen.

Cd 1: Kennismaken, groeten, gedag zeggen
Cd 2: Reserveren van een hotel, camping
Cd 3: De weg vragen, tellen van 1 tot 100
Cd 4: Eten en drankjes bestellen
Cd 5: Maken van afspraken, (feest)dagen en
        maanden
Cd 6: Boodschappen doen
Cd 7: Bezoeken van de dokter en apotheek
Cd 8: Het weer en herhalingsoefeningen van
        eerdere cd’s


Luister naar fragmenten uit de cursus

1. Een hotelkamer boeken
2. Bestellen in een restaurant
3. Boodschappen doen
4. Bij de dokter

Diploma n.v.t.
Studieduur 8 uur
Lesgeld € 55,- (1 cursus)
€ 99,- (2 cursussen)
Vooropleiding geen

TIP van MallorcaExpert.........
Neem de cd's mee op vakantie voor in je huurauto. De combinatie van Spaans leren en in de praktijk oefenen is vele malen makkelijker.

☼☼☼☼☼

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


LOI - Spaans voor beginners
Heb je iets met Spanje of andere Spaanstalige landen? In je werk of privé? Dan is het leuk en handig als je die taal spreekt en begrijpt! Met de cursus Spaans voor beginners krijg je het al snel heel aardig onder de knie. Na afloop van deze cursus kun je al een vlot gesprek voeren, boodschappen doen in Spaanse winkels, moeiteloos de weg vragen en je glaasje sangria bestellen. Ook de Spaanse media kun je gemakkelijk volgen. Er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open! Bovendien leer je in de cursus meteen het een en ander over de cultuur, zodat je het land nóg beter begrijpt.

Stap voor stap breid je je woordenschat verder uit, zodat je ook volledige teksten kunt lezen. Luisteroefeningen maken dat je het Spaans goed leert verstaan. Met behulp van de gesprekken en teksten op de cd's oefen je de uitspraak. Je docent toetst die en schaaft hem zo nodig bij.

Bijzonderheden

  • Inclusief acht cd’s, ingesproken door ‘native speakers’
  • Inclusief persoonlijke feedback op je uitspraak
  • Inclusief een oefen- en correctiecassette
  • Inclusief gratis woordenboek NL-Spaans/Spaans-NL
Diploma n.v.t.
Studieduur 8 maanden*
Lesgeld per maand € 39,50
Vooropleiding geen

* De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.

 

☼☼☼☼


LOI - Spaans voor gevorderden
Spreek je al een aardig woordje Spaans en wil je méér? Dan is de cursus Spaans voor gevorderden ideaal voor jou! Je leert je genuanceerd uitdrukken in het Spaans, zowel in alledaagse praktische situaties, als bij minder alledaagse gelegenheden.

Binnen afzienbare tijd kun je een diepgaand gesprek voeren, schrijf je de taal goed en kun je vrijwel moeiteloos Spaanse kranten en tijdschriften lezen en radio- en tv-uitzendingen volgen. Zowel informele als formele brieven zijn voor jou dan geen probleem meer. Onmisbare kennis als je Spanje of andere Spaanstalige landen écht wilt leren kennen. Ook in je werk kan het heel handig zijn als je goed Spaans spreekt. Spaans is immers een van de meest gesproken talen ter wereld!

Bijzonderheden

  • Inclusief 6 cd’s of 5 cassettes
  • Inclusief een oefen- en correctiecassette
  • Inclusief intensieve docentenbegeleiding
Diploma n.v.t.
Studieduur 10 maanden*
Lesgeld per maand € 41,50
Vooropleiding Cursus Spaans voor beginners

* De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.

 

☼☼☼☼

 

NHA - Levend Spaans voor beginners of
         gevorderden

Levend Spaans voor beginners

"Una cerveza por favor"? Spaans is de tweede wereldtaal. Dit had u niet gedacht...
Na Engels is Spaans de meest gesproken taal ter wereld. Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken maar bijvoorbeeld ook in Zuid- en Midden-Amerika. Veel Nederlandse bedrijven doen zaken met Spaans-sprekende landen. En Spanje is natuurlijk het vakantieland bij uitstek. Een biertje bestellen doet u met "Una cerveza por favor".

Gemakkelijker dan u denkt
De Spaanse taal lijkt moeilijk omdat er weinig herkenbare klanken inzitten voor ons. Toch zult u merken dat dit bijzonder meevalt, duizenden gingen u voor... met succes. Door middel van het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is de Spaanse taal net zo gemakkelijk te leren als iedere andere taal. De cursus Spaans is bedoeld om u zo snel mogelijk het Spaans vlot te leren spreken en te verstaan. Lastige grammatica wordt zoveel mogelijk gemeden, dat maakt de cursus Spaans zo levendig. Al na een aantal lessen kunt u gesprekken in het Spaans voeren. De cursus Spaans is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen
In deze boeiende cursus Spaans worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Spanje tegenkomt, komen aan bod. De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen op cassettes of cd‘s. Een handig hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen.

Levend Spaans voor gevorderden
U heeft de cursus Levend Spaans voor beginners afgerond of uw basiskennis Spaans is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten. De NHA biedt u dan de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Spaans voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Beginners + gevorderden: combi
Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Levend Spaans levert een prima beheersing op van de alledaagse Spaanse taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Spaans bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

Bij de cursus Spaans met cassettes ontvangt u gratis een walkman. Kiest u voor de cursus Spaans met CD's dan kunt u voordelig een discman bestellen voor slechts € 20,-
(+ € 7,- rembourskosten).

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. In de linkerkolom vindt u onder cursusduur de gemiddelde studieduur, maar sneller of langzamer leren kan en mag altijd! U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus Spaans perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby’s.
En starten met een cursus kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons “studentenplaza” en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

☼☼☼☼☼